L - V: 10 - 17 / Suna-ne: 0743 944 485

Adobo


Pret: 5.11 lei
In stoc
Pret per: 30g
Cod produs: 464
Greutate: 30 gr
Brand: Spicestore

Adobo este un amestec de condimente specific bucatariei caraibiene si spaniole. Este un condiment pentru asezonat si este potrivit pentru orice tip de carne sau peste. Adobo inseamna a marina, deci puteti folosi condimentul adobo ca o marinata: amestecati o lingura de condiment cu 2-3 linguri ulei de masline si ungeti carnea cu aceasta marinata, inainte de a o prepara. Acest condiment este perfect echilibrat, iar coaja de portocala ii ofera o aroma proaspata de citrice.Ingrediente: ceapa, usturoi, piper negru, oregano, coaja de portocala, sare de mare. Reteta Pui Adobo in stil filipinez Doar cateva ingrediente si un timp minim de preparare, pentru un pui delicios, suculent, cu un gust exotic, potrivit pentru o cina rapida sau un pranz usor.Ingrediente: 1 kg pulpe de pui (pot fi copanele sau pulpe superioare) 100 ml otet alb 100 ml sos de soia 1 lingura de condimente AdoboMod de preparare: 1. Combinati toate ingredientele intr-o cratita mare si lasati la marinat (in frigider), minim 3 ore, sau peste noapte. 2. Puneti cratita pe foc, acoperiti si lasati sa fiarba 30 de minute, amestecand din cand in cand. 3. Dupa o jumatate de ora indepartati capacul si lasati sa mai fiarba inca 20 de minute la foc mic, pana cand sosul scade si se ingroasa. 4. Serviti cald, cu orez simplu. Reteta Cotlet de porc Adobo Acest cotlet de porc este perfect pentru prepararea unor sandwich-uri gustoase si sanatoase. Uitati de salam si parizer, pur si simplu asezonati o bucata de cotlet de porc, puneti-o la cuptor, si veti obtine o carne delicioasa si suculenta.Ingrediente: 1 bucata de cotlet de porc dezosata (1-1.5 kg) 2 linguri de ulei de masline 1 plic de condimente AdoboMod de preparare: 1. Incalziti cuptorul la foc maxim, 220 de grade. 2. Folositi prosoape de hartie si stergeti bine carnea de porc. Apoi ungeti-o cu ulei de masline si presarati condimentul Adobo. Cotletul de porc trebuie bine acoperit cu condimente, pe toate partile. 3. Tapetati o tava cu hartie de copt si puneti carnea la cuptor pentru o ora. Cand este gata, cotletul trebuie sa fie bine rumenit. 4. Scoateti tava din cuptor si acoperiti carnea cu folie de aluminiu. Asteptati minim o jumatate de ora inainte de a felia cotletul. 5. Il puteti servi si cald, cu piure de cartofi, dar va recomand sa il lasati sa se raceasca complet, sa il feliati subtire si sa il folositi in sandwich-uri in locul mezelurilor. Reteta Salata de cartofi Adobo In locul clasicei salate orientale de cartofi puteti incerca aceasta salata satioasa, cu un gust inedit si proaspat, foarte usor de preparat.Ingrediente: 1 kg de cartofi rosii 4-5linguri de maioneza 1 lingura condimente Adobo zeama de la o jumatate de lamaie (va recomand lime) 1 conserva de boabe de porumb (optional) 1 ardei iute, fara seminte, tocat marunt (puteti renunta la ardeiul iute daca o serviti copiilor)Mod de preparare: 1. Intr-o cratita mare, fierbeti cartofii in coaja, in apa multa, cu o lingura de sare. Timpul de fierbere este de aproximativ 20 de minute din momentul in care apa da in clocot. Incercati cartofii cu un cutit, sa verficati daca sunt bine fierti. 2. Scurgeti apa si lasati cartofii sa se raceasca complet. Apoi curatat-i de coaja si taiati-i in cuburi de aproximativ 2 cm. 3. Intr-un bol, amestecati maioneza, condimentul Adobo, zeama de lamaie, ardeiul iute tocat si boabele de porumb bine scurse. 4. Adaugati cartofii in sos, amestecati bine si lasati la frigider minim o ora inainte de servire. 

*fotografia are caracter informativ iar ambalajul poate sa difere. Condimentele sunt ambalate la pliculet in cazul in care nu se specifica altfel!

  • Urmareste-ne