L - V: 10 - 17 / Call us: 0743 944 485

Afrodisiac Dulce


Pret: 5.11 lei
In stoc
Pret per: 30g
Cod produs: 487
Greutate: 30 gr
Brand: Spicestore

Anumite alimente si mirodenii sunt recunoscute de mii de ani ca fiind puternice afrodisiace. Am creat un amestec special de condimente, recunoscute pentru proprietatile sale afrodisiace, potrivit pentru deserturi si prajituri.Ingrediente: scortisoara, pudra de vanilie Bourbon Madagascar, nucsoara, cuisoare, ienibahar, cardamom, anason, zahar brun, mace. Reteta Trufe de ciocolata Afrodisiac Trufele sunt mici delicii ciocolatoase, perfecte pentru un rasfat in doi, pentru un cadou delicios sau pentru o aniversare. Doar cateva ingrediente si o tehnica simpla si obtineti niste bomboane cremoase si aspectuoase.Ingrediente:200 g ciocolata amaruie minim 60% cacao200 ml smantana lichida pentru frisca cu minim 30% grasime1 lingurita condiment afrodisiac dulce2 linguri sirop auriu (optional)1 lingura cacao neagrahartiute pentru bomboaneMod de preparare:Incalziti smantana intr-o craticioara, la foc mic, fara sa o lasati sa dea in clocot.Adaugati siropul auriu si condimentul afrodisiac. Incorporati bine cu un tel.Luati craticioara de pe foc si adaugati ciocolata rupta bucatele mici.Lasati ciocolata un minut in smantana fierbinte, apoi amestecati cu telul pana se transforma intr-o compozitie lucioasa si cremoasa.Transferati compozitia de trufe intr-un castron si lasati la frigider peste noapte.Cerneti cacaoa intr-o farfurie, apoi formati cu mana mici bilute cat o bomboana.Tavaliti bomboanele prin cacao, apoi asezati-le in hartiute pentru bomboane.  Reteta Mousse de ciocolata Afrodisiac Mousse-ul de ciocolata este un desert usor, aerat, delicios, perfect pentru o cina romantica. Se prepara foarte usor, dar cu un efect maxim de gust si prezentare.Ingrediente:200 g ciocolata amaruie minim 60% cacaco200 ml smantana lichida pentru frisca cu minim 30% grasime2 oua2 linguri de zahar1 lingurita condiment afrodisiac dulce1 lingura cacao neagraMod de preparare:Topiti ciocolata la bain marie sau la microunde.Intr-un bol, bateti ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si culoarea devine galben pal.Separat bateti smantana pentru frisca. Smantana trebuie sa fie foarte rece.Incorporati ciocolata topita in amestecul de oua si zahar, adaugati cacaoa, condimentul afrodisiac, apoi frisca batuta.Asezati mousse-ul in cupe, pahare inalten sau boluri transparente, apoi lasati-l la frigider minim o ora inainte de servire.Puteti decora mousse-ul cu frisca, cacao, ciocolata rasa, sau ornamente pentru desert.          Reteta Ciocolata calda Afrodisiac O cana de ciocolata calda, aromata si cremoasa, potrivita pentru serile friguroase de iarna sau pentru diminetile mohorate de toamna. Usor de preparat, parfumata si delicioasa.Ingrediente: 2 linguri cacao neagra3 linguri de zahar600 ml lapte50 ml apa3 picaturi esenta vanilie1 lingurita condiment afrodisiac dulceMod de preparare:Intr-o craticioara amestecati cacaoa, zaharul si condimentul afrodisiac.Adaugati apa, puneti craticioara pe foc mic, si amestecati cu telul pana incepe sa fiarba.Adaugati laptele si esenta de vanilie, amestecand continuu, pana se incalzeste laptele.Strecurati ciocolata fierbinte, apoi serviti-o in cani, garnisita cu o lingura de frisca (optional).

*fotografia are caracter informativ iar ambalajul poate sa difere. Condimentele sunt ambalate la pliculet in cazul in care nu se specifica altfel!

  • Urmareste-ne